there is something missing



Ska man verkligen känna såhär dagen innan sin födelsedag?

Gillar effekter och annorlunda bilder!





Ursäkta för en nästan lika dan bild men har ont om bilder eftersom jag inte har en egen kamera! men jaja ! joooo ni ska få se en bild också jag gjorde den i ps min bästa kompis hjälpte mig också för hon kan sin dator bättre än mig ;) hehe..
men iaf jag måste börja tränaa!! detta går inte jo vist är jag smal men jag känner aatt jag inte är iform så imorgon blir det gym på håltimman! puss nu ska jag äta sedan kolla på Brothers (film) och sen nanna!



Tycker faktiskt den är lite läskig! :O


PoK Emma

Du kan ge utan att älska, men du kan inte älska utan att ge.



Vad ska man säga om idag? det ändå som var kul inte var när jag och Julia spelade squash.. dagen är lika tråkig som vanlig!
åhh väntar bara på något ska hända i mitt liv! längtar!! tills något jag inte vet kommer hända (!?) :o

"gråter bara i regnet"

Ni får stå ut med bilden, jag ler inte jag bara tog en bild utan smink bara redo för läggdax!



Allt känns så fel just nu inget blir som jag vill.. det bara går åt pip skogen varje dag :( jag försöker och försöker tänka positivt men det går inte när inget vill fungera.. Fick ig på matteprovet, skolfotot blir jätte fult  och glömmer alla läxor vi har hela tiden. Känner att jag behöver åka tillbaka till Italien igen. Saknar också massa människor jag inte har träffat på typ tusen år det blir aldrig av heller för den delen.. Imorgon ska jag träffa Oliver och August kommer få många kramar och glada miner, dem gö mig alltid så glad så det längtar jag till! :)
Sedan är jag jätte sugen på att ta kort! men det blir aldrig aaav! måste bli av snart  annars blir jag galen är ju en av mina intressen!




"I hope one day you realize it's me you want"

PoK Emma

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu