läskiiiigt!

Horoskop denna veckan - Skorpionen
Vänligheten tycks ha bestämt sig för att bo hos dig. Blir du bjuden till fest så njuter du och verkar få det mycket roligt. Nu är glädjen din bästa vän. Du har ett härligt sätt och andra ser dig som en tillgång på din arbetsplats och här säger stjärnorna att du får chans till en befordran. Friskheten skänker dig glädje i veckan. Nu borde du börja spara för här verkar sparpengar komma att ge bra utdelning så här har du tydligen hittat det bästa bankkontot. Spel ger inte mycket i vinst.
Lyckotal: 1, 6, 9, 15, 21, 31, 40
Bästa lyckotal: 40


små saker kan gö mig glad

Jag känner lycka just nuu asså allt känns inte bra men just nu känns det som mycket är bra! det är sån skön känsla! När det finns saker som är så sjukt jobbigt kommer de här små sakerna som gör en så sjukligt glad! Jag kan inte beskriva hur jag känner men jag är oftast trött men ändå så är jag "pigg" för att gå upp nästa dag och är alltid nyfiken på vad som kommer hända den dagen! Och jag verkligen älskar en känsla som jag får väldigt sällen! Det är pirr i magen inte vilket pirr som helst utan ett pirr där man bara vill lee hela tiden, man till och med ler när man inte tänker på det. Allt känns så underbart bra när jag får den känslan! den är underbar det är den jag söker efter hela tiden! Så idag är jag glad för vissa små saker!:)

PoK Emma

Here I come Italyyy!



NUUUUU är biljetterna äntligen bokade! Den 11 september tar jag mitt pick och pak och drar till Italien med min underbara mamma! det kommer bli så skönt att åka ifrån det här dumma landet! Iaf för 9 dagar.. Jag kommer hem den 20 september förvänta er inte att jag kommer vara brun så vit jag är!
Jag är överlyckliiiiiiiig just nuuu vill åka nu! är lite narvös inför flyget och själva resan för senaste gången jag var utomlands (varmtställe) var ungefär 6 år sedan! Jag gillar att flyga men jag gillar inte höjder.. konstigt men så är det!
Nu får vi bara hoppas att det kommer bli fint väder i Italien ! jag hoppas verkligen det! åhh gud va kul det kommer bliiiiiii! LÄNGTAAAAAAAAAR! <3

Pok Emma

Jag saknar iaf lite!

Jag saknar det enkla livet man hade när man va lite jo vist va jag kort så alla trampa på mig nästan. Men allt var så enkelt då jag var alltid glad och när jag var glad kändes de som hela världen är glad. Jag var också väldigt pigg jag gjorde saker hela tiden jag var nyfiken och ingen kunde döma mig för hur jag var. Nu är det typ tvärt om och det är inte lika kul. Men såklart har jag det bra det är bara vissa saker man saknar när man var mindre. Positiv försöker jag vara hela tiden men ibland umgås man bara med negativa människor då är det inte lika!


Mormor och Jag

Jag och Morfar

Sofia och Jag


Min bror och Jag



Just nuu är jag på skit humöör för att skolan har börjat och att vårat schema är vidrigt... Usch vi slutar fem varje dag förutom måndag! skojar dem med mig!! Jag måste få mat, jag kan inte göra något om jag inte får mat! sedan ibland har jag 3 h håltimma... det är så sjukt onördigt!




HataHataHata


PoK Emma

...



tisdag, två dagar kvar



Tisdag va min hat dag förra året.. men denna terminen så är den rätt okej dock börjar jag 8.10 och slutar 17.00 men jag har bara tre lektioner, Estetisk orientering, matte och Fotografisk bild. Den ända lektionen som är jobbig är ju matten den är ju hur tråkig som helst annars är ju  dem andra okej eftersom få håller jag ju på med det jag gillar! På foto lektionen skulle vi ta porträtt bilder på oss själva och så skulle vi ha en bakgrund och föremål som skulle visa lite mer sig själv. Jag tog 4-gott påsen för jag älskar verkligen godis det är så sjukt gott sedan så har jag den baaaotta stora båten i bakgrunden för jag vill visa att jag gillar att resa, möta andra platser, naturen, havet, segling aa den visar rätt mycket! Gillar svartvit också för det gör bilden mjuk att kolla på och man ser mer hela bilden än bara en detalj.
Nuuuu är det bara två dagar kvar sedan ska vi bokaa Itaaaalliiien resaaa! happy happy!

TAAAAAAGADDÅÅÅÅRRÅÅ!!!

UUUUUUUUUSCHHHH!! eller inte... skola imorgon jag längtar verkligen inte tills skolan.. Såklart det kommer vara kul och träffa alla igen så kommer vara glad de första dagarna! men när plugget drar igång vet man att det inte långt tid tills nästa lov kommer, Såklart är ju sommaren lätt det bästa lovet så där är det ju flera månader! hahah.. Men jaja det kommer säkert gå braa i skolan ska verkligen försöka kämpa och pusha mig själv!
Idag har jag bara jobbat (ett annat jobb inte med de gröna dräkterna) blev så himla sur när jag såg att det var sol ute.. Missade tydligen Chris Medina..!! Tror han sjöng på kungsgatan (?) blev rätt så besviken att jag inte kunde gå dit.. Sedan efter jobbet kom jag hem och åt mat och efter det har jag kollat på film och bara slappat! Hela dagen har varit så faaail för har också världens PMS! Ska nog inte skriva så mycket om det men nu ska jag dejta min kudde med te och glass framför OC! PoK.

Så sjukt piiiiiiinsamt!



Jag har det mest pinsamaste jobbet man någonsin kan tänka sig ha! (känns det som iaf) Min mamma och hennes kollega har sån underlig fantasi. Eftersom de vill ha mera försäljare på sitt jobb tänkte det att de kunde ha några som står och delar ut olika blanketter om att de vill ha fler säljare och samtidigt kan man vinna en Iphone 4. HAHA jaa och eftersom att de vill ha så mycket uppmärksamhet som möjligt vill dem att vi ska gå rund i sådana här tajta, slimade, glänsande gröna helkropps dräkter! Det första namnet som kom upp i min mammas hjärna var mitt.. så idag så gick jag mitt inne i själva stan med två andra som också hade de här dräkterna. Detta är nog det pinsamaste jag har gjort i hela mitt liv! Som tur är jobbar vi bara två dagar och inte mer!
För övrigt har jag somnproblem.. trevligttrevligt.. nä inte så! Idag sov jag i nästan 4 timmar jag somnade kl.5.00 och vaknade 8.50. Jag hoppas verkligen jag kan få lite mer sömn denna natten! Så nu ska jag försöka sova. God natt och PoK Emma.

Startar om på nytt



Jag har haft den här bloggen ett tag för skolprojekt fast nu vill jag skriva lite mer om allt möjligt, så jag börjar om på nytt! Här kan det stå vad som helst jag kommer inte vara så uppdaterad varje dag. Jag kommer nog skriva och lägga ut bilder när jag känner för det. Har inte så mycket att säga direkt, jooo! hoppas ni kommer gilla den! POK
P.S jag är som jag är.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu