Bulle i håret



Jag blev så himla sugen att testa för jag har sett jätte många tjejer med sån här bulle så jag gjorde en egen och den är rätt fin! eller va tycker ni?

PoK Emma

min tisdagsmorgon

Här sitter jag och inte orkar göra frukost utan jag äter pepparkakor med mjölk! Jag känner verkligen hu mycket jag längtar till julen! (INTE SLASKVÄDRET) Jag orkar verkligen inte gåå upp men snart måste jag gå upp för jag ska storstäda haha kul..

PoK Emma

det är inte lätt när det är svårt vettu

Rosor är röda
Violer är blå
Min hjärna är liten
men jag kan älska ändå

Okej det var en liten trudelutt hehe, jag är så rolig.
Eftersom jag inte gillar och säga hur jag mår så skriver jag det gillar hellre att skriva på pappret men här går la bra typ..
Just nu är jag deppig, jag har världens huvudvärk men jag vet att det inte bara är huvudvärken. Jag orkar inte heller sitta och tänka på samma person varjedag. Jag måste göra något åt den här skiten jag kan inte prata ut om det för jag vet inte vart jag ska börja jag vill inte heller prata ut om de för då skäms jag att jag känner så här och att jag är så töntig som inte släpper det. Jag vill bara skricka jag vill gråta jag vill åhhh göra något för attt få bort det här!!
Jag längtar tills dagen jag är lycklig för jag ska bevara den så hårt komma ihåg allt som gjorde mig lycklig då fan ska jag inte sitta och tänka på någon som inte bryr sig ett skit! Eller jag vet ju inte om han bryr sig men han har inte visat så antagligen är det välll så? jag känner mig så dum ändå så känner jag att jag ska "försöka" se hans sida. åhh töntigt. Ibland onska jag att jag kunde säga till mig själv "Emma Charlotta Corell skriv va du känner och har tänkt på i flera månader och avsluta med att skriva "din jävla idiot!!!"" Något i den stilen, men bara för jag är så töntig så ska jag få skuldkänslor och ångra mig jätte mycket och må mycket sämre. Nej. Det är inte bra.
Jag är ändå en grov Stalker.. asså det är inte kul jag kollar allt!! nää inte allt. (fan va jag ljuger....*skäääms*) okej behöver inte prata om det..
En annan sak.. Jag saknar mina killkompisar jätte mycket. jag har inte sett dem på flera veckor om inte m¨ånader. <Det är så jobbigt att sakna något för jag får så ont då och det gillar inte jag sedan för jag själv får ont så vill jag göra något riktigt snällt mot dem! Jag får sån stor känsla av att dem inte vill se mig men dem vill säkert det men jag känner att alla runt om mig bara försvinner.
Utligare en sak jag tänker på är mina katter.. gud folk tycker jag är dum i huvudet men det är faktiskt en sak jag inte bryr mig om för dem har aldrig försvunnit från min ALDRIG. Dem har inte heller fått mig att må dåligt. tvärt om. Jag saknar mest av alls min katt felicia en knäpp,söt,go och snäll hårig fillur hon var underbar. Hon var vid mig varje gång när jag mådde som skit hon var den första som såg det, Knepigt va? så fort hon hörde mig snyfta hörde man ett mjaoande ifrån ett annat rum som i nästa sekund är i mitt rum. Hon hoppar upp och går lugnt fram till mig och lägger sig i min famn och spinner. Varje morgon så väkte hon mig, ibland vaknade jag av hennes blöta nos kom mot mitt ansikte eller så slickar hon på mitt hår och iblaand vaknade jag utav hennes klor som kommer i mot golvet när hennes tassar lufsar påväg till mitt rum. När jag var glad ville hon alltid leka och börja alltid busa. Hon lyste också upp min familj för varje gång mamma skällde på mig så började hon skälla på henne och det slutade alltid med att mamma skrattar och förklarar saker lugnt. Kanske inte låter som en drömkatt men hon va min katt och jag saknar henne in i bomben, även fast vänner lämnade mig fanns hon alltid där tänkte inte på långa vägar att hon skulle försvinna ur mitt liv jag kom alltid hem med henne liggandes som en bulle i min säng. Men efter ett tag låg hon under min säng längst in i hörnet och ville inte komma fram, hon bara pep när man rörde henne. Skulle gå till skolan som en vanlig dag, men när jag kom hem fanns hon inte kvar.. Då hadde mamma kört till vetrinären för att hon skulle avlivas. Jävla njure! Det fanns ingen felicia som väkte mig ingen som kom till min säng. Då fanns Svea kvar hon är också go och snäll men hon var inte samma katt, de var mammas katt. Meeen några månader senare så dog hon av samma orsak och jag kommer ihåg att mamma var så jäkla ledsen hela den kvällen. Usch jag vill inte skriva mer, skönt att skriva av sig lite. Även fast andra tycker de är töntigt skrivet och fel så bara skrev jag ifrån några av mina tankar, dock en sammanfattning.
Nu ska jag sova annars kommer jag aldrig få bort huvudvärken!

PoK Emma


Btw, hitta en liten gullig dikt :)

Jag vill kunna se dig i ögonen,
röra vid dig, känna din hud
under mina fingrar.

Dina heta kyssar minns jag än,
känslan och smaken av dig,
en brinnande längtan inombords.

På nätterna drömmer jag om dig,
om ensamma, passionerade stunder.

Kom och ta mig med storm.
Svep in mig med din trygghet

och släpp inte taget.

Du är inte hos mig fysiskt.
Bara i mina tankar och drömmar
finns du,

som om du vore en del av mig
.



BERIT ÄR VILD

Hahah jag när jag stog i köket och skulle hälla upp julmust så slocknade allt i hela huset inget fungerade. Birit är vild! idag orkar jag inte skriva något såå puss puss!

PoK Emma

En längtad helgen

ankor är passande.

Asså helgen har varit jätte bra, fredag försökte jag och amanda lägga oss skit tidigt för vi skulle upp jätte tidigt. Jag somnade vid ett men amanda somnade vid kanske elva eller något, om inte tidigare. På lördag morgon eller natt asså kl 4 så vaknade vi, jag var hyfsat pigg det var inte alls svårt att gå upp! Viii taggade som fan på vägen ner jävlar de va som om hela bilen stutsade fram med all bas! nää kanske jag överdriver men de var riktigt kul! Inne i Ullared va de ju vagn rally, folk kör över varandra och alla är trötta och hungriga. I början var jag och amanda taggade och började lungt och skönt. (haha..) Men efter att inte har ätit något på 8 timmar, så fick vi skit ont i magen så vi gick upp till resturangen och åt pommes, köttbit och beasås. Efrter 10 min så kände vi hur illa vi mådde så vi gick och vila oss i lekrummet. Aja resten av ullared dagen gick sådär vi var trötta och stressade och han inte kolla på affärerna utanför gekås och det söööög. Men jahjah, bilresan  hem  var lite lugnare men ändå rolig, de är alltid kul med rätt sällskap! :)
På kvällen blev det filmkväll med Isabelle och Albin, myspys med en skräckis haha!
Dagen blev lyckad, taggaaa nästa helg!! för då ska jag och Amanda stå på marknaden och sälja klääääder!! GAAAAH! okej lite för taggad... Ha de gott Bloggiiis!

PoK Emma

Torsdag 24 november

Ännuu en ny dag!
Den här dagen kommer vara en slappdag, jag vaknade precis för en timma sedan. Jag undrar hur fan jag ska gå upp på lördag när jag ska vara på Järntorget kl 05:30!!! aja får väll dricka mycket kaffe eller något (y)
Okej, idag ska jag slappa tills jag ska ner till Amanda eller hon kommer upp till mig hon är nämligen ledig idag. Vi kommer inte göra så mycket mest slappa och ta deee luuunch!



Lite bilder från Italien, saknar verkligen Italien åhh kände mig alltid lika frääsh! blev rätt brun för att vara mig :O speciellt mina ben!

PoK Emma

ilska?

Jag tänker ofta på hur jag ska släppa ut min ilska.. Folk kan säga till mig att dem har aldrig sett mig sur eller arg, men vissa som säger så känner inte mig tillräkligt mycket. Jag vill verkligen inte någon illa jag vill inte att någon annan ska må dåligt. Men ibland när jag blir sur eller arg så går det ut över dem jag älskar, såfort någon är förtjatig, har en gnällig, trött eller arg röst, upprepar saker hela tiden, eller något litet så kan jag slänga ut mig en tyken kommentar, ge arga blickar, eller bete mig spydigt. Jag vill inte att det ska vara så det som gör mig mest glad är att se människorna jag älskar må bra och skratta och så försöker jag vända på det bara för JAG mår dåligt eller är trött, hungrig. Det gör mig argare på mig själv. Dumma Emma!
Men iaf jag funderar på om det skulle hjälpa om jag skriker? asså nää jag vet inte vet inte hur andra släpper ut sin illska, jag försöker typ äta godis eller något annat och sova och tänka att nästa dag så är de borta!
Okej detta inlägg var kanske lite onördigt men jaja...

PoK Emma


Vaknade på fel sida

Igår kväll sa berättade min mamma en sak som jag har  grubblat på hela kvällen och hela denna morgonen. Det är en bra nyhet förpersonen det handlar om men för mig va det både och, jag blir ju självklart glad för den personen men samtidigt blir jag lite ledsen, aja kan inte göra såmycket mer än att le att visa hur man känner kan förvärra saken.

Nu ska jag ner till mammas jjobb igen fast först ska jag gå förbi 4-gott för att köpa utligare lite godis. För övrigt har jag vaknat på fel sida jag är inte glad idag, känner att jag vill bara ligga i sängen och kolla på film! Jaja det blir inte så mycket skrivades nu för nu ska jag fixa de sista och laga mat, hej då!

PoK Emma

igång igen!

nu drar jag ner till min mammas jobb för nya arbetsuppgifter!
känner mig lite piggare idag, (y)


dear asshole

Jag vill skrika just nu. Kunna säga dumma ord om dig utan att ångra mig efteråt, jag vill kunna säga orden och sedan känna en lättnad och vara nöjd att jag har fått ut det. Jag vill kunna säga såna ord som får dig att tänka om. Jag vill att du ska känna det jag känner. Jag vill att du ska förstå att jag är här. De var som att du skrev detta som en berättelse med sedan blev det inte som du hade tänkt dig så du skrynklade ihop de och kasta de på marken. Du ser inte på de men fortfarande ligger de där och väntar på att du ska öppna ögonen. Jag vill att du ska förklara vad du menar med allt du har sagt till mig och allt du gjorde med mig. Förklara varför du visade en väg som jag trodde på men det visade sig vara fel väg eller en väg du inte vågade gå vidare. Varför ville du att jag skulle fastna i den vägen? Jag önskar jag kunde förstå vad du ville eller VAD du vill. Jag vet att du inte är dum. Jag vill bara ha någon liten förklaring. Bara att jag kan sluta tänka på detta. Det är svårt att skita en person som gör en så himla glad, en person som kan få en att känna lycka. Öppna dina ögon.

Jag saknar dig Idiot.

 

så här känner jag mig just nu. blää du vet. :D

Så här känner jag mig just nu, du vet "bläää" :D

Asså jag tycker det är så töntigt att jag fortfarande tänker på detta jag skrattar åt mig själv hur jävla patetisk jag är jag vet inte om det är dig eller mig jag vill skälla ut men jag är så arg på det!! du har ju egentligen inte gjort något fel, typ. *skrattar åt mig själv* rooolig jag är. fuck off Emma.


PoK Emma

right now, only you can take me to the bottom

Nu blir det så igen.
Jag orkar inte.
Det här är inte jag.
Fattar inte varför det alltid ska bli såhär.
Om en person
Minsta lilla om detalj så.. *puff*
är jag på botten igen.
K.U.L.

Nästan varje gång det blir såhär vill jag gå in och läsa på spåkulan eller mitt horoskop idag det finns på olika sidor/ställen. Jag är knäpp :)

I just shed a tear, I can not understand why


Okej vart ska en förvirrad tjej som jag börja när man har så mycket att säga..
kan väll berätta vad jag har gjort idag... hmm dagen började att jag försov mig jag vaknade en halvtimma innan min buss gick, så jag stressade som satan. Sedan har jag jobbat i flera timma blir alltid lika trött och hungrig som vanligt efter jobbet var jag med Amanda vi pratade om allt och inget, dagen innan (lördags natt) mådde jag så himlaa dåligt, det kom som en bomb med känslor som jag inte kunde hålla inom mig och idag när jag pratade med min underbara bästavänn pratade jag om bomben och andra saker kring det. Efter jag har pratat med henne mår jag alltid så himla bra vi förstår varandra och hon försöker alltid hjälpa mig på bästa sätt fastän jag är komplicerad som faaaaN.. Hon är grym den tjejen! love <3
Efter det, så hade mamma gjort mat de var underbart gott som efterätt stekte jag bannaner med kanel och socker och till de åt jag glass. muuuumms!
Dagen började dåligt men slutade bra, RÄTTA TAKTER DET HÄR!

PoK Emma

GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH SÅ SNYGG!




när det har gått en månad känns det som det har gått tre dagar.

Jag undrar om detta bara är en fas jag måsta gå igenom, som kanske alla måste gå igenom (?) men jag gillar det inte, den är långtråkig och det känns som inget förändrats.. Jag vill att de sja hända saker!



tog massa bilder häromdagen som jag mixade med lite, så lägger upp vissa på samma gång :)

CoLoRs

Usch det är så svårt att ta bilder till ett företag jag gillar inte sånna där tråkiga gråa bilder jag gillar färger och udda bilder, jag gillar svartvitt också till visa bilder. Nä jag håller mig till mina bilder...
Jag är så himla taggad för två saker just dem här helgerna som kommer efter denna! åh taaaaaggad!!



Jag älskar att kolla mitt horoskop och jag är skorpionen och tydligen en hund i den Kinesiska horoskopet och så här står det om mig som Skorpion! Det passar hyfsat bra in!

Skorpionen lämnar ingen oberörd. En kraftfull personlighet med ett rikt inre liv. Skorpionen har en tendens att gå till ytterligheter, svart eller vitt, antingen eller. Skorpionen är ett vattentecken. Det betyder att det finns mycket känslor bakom ytan. En samlad, behärskad fasad men ett stormigt, passionerat inre. I relationer och samarbete är Skorpionen tydlig och viljestark. En målmedveten natur som inte glömmer vare sig en väntjänst eller en oförrätt.

Skorpionen stimuleras av utmaningar och är djärv och strategisk. Spänning och dramatik lockar denna hemlighetsfulla natur. God organisationsförmåga hör till bilden och kapacitet att metodiskt genomföra sina planer. Skorpionen är utforskande och analytisk, ofta en god människokännare. Omgivningen behöver inte berätta så mycket, Skorpionen vet ändå och kan stundtals ana sig fram genom tillvaron. Få ting undgår Skorpionens skarpa blick. Ett intresse för psykologi och existentiella frågor hör till bilden, likaså finns en stor potential på det kreativa området. Alla former av problemlösning fascinerar Skorpionen.

Planeten Pluto styr över Skorpionens tecken. Det ger sig tillkänna bland annat genom ett stort kontrollbehov. Skorpionen är viljestark och vill helst ha distans till omgivningen och kontroll över sin livssituation. Skorpionen är känd för att alltid ha en dold reservplan, och får ofta ett liv med spännande möjligheter och dramatiska vägskäl!


....och så här i den Kinesiska

Hunden egenskaper - kinesiskt horoskop
Hundar är lojala, trovärdiga, barmhärtiga och alltid redo att ge en hjälpande hand. De försvarar alltid familj och vänner då de baktalas, men kan bli besviken ibland då tjänsterna inte uppskattas och åtgäldas. Trots sin vänliga natur vägrar de ibland se varningar gällande deras eget uppförande mot nära och det kan leda till problem. Hundar blir endast arga av godtagbara orsaker, men de är inte långsinta. Hunden spelar alltid efter reglerna och är ärlig. Hundar är raka och med dem är det antingen svart eller vitt, har du väl vunnit dess förtroende har du en vän för livet.

Hundar arbetar alltid mycket hårt och är intelligenta. De är mycket privata och är bra på att behålla diskretion och lyckas bra inom yrken som t ex juridik och psykologi, ofta områden som kräver en hög moral. De uppskattar inte status och eftersträvar inte att vara i centrum, de står alltid med två fötter på jorden. Hundar är välbalanserade och kan kombinera ett hårt yrkesliv med ett stabilt familjeliv.

Familj och hem värderar hunden allra högst. De är känsliga och lättsårade, därför är de extremt privata och undviker att öppna sig för mycket. Däremot är Hunden överlag glad och lekfull, den gillar att underhålla andra. Men den kan stundtals vara pessimistisk och orolig, ibland behöver den stöd och hjälp med att hitta tillbaka.

Hunden passar bäst med hästen, tigern eller en haren. Hunden passar mindre bra med draken och fåret.

PoK Emma

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu