Skoooool-a

Love you <3
Går inte att vara normala med oss..

JOBBJOBB... aa ni fattar.


Nu äre söndag igen, worktime


ny dag



Först blir det skola till fem.. hmm börjar tio över åtta.. bbajs..
Sedan efter skolan ska jag gymma med Isabelle! gott ska de bli att röraa på sig!!

PoK Emma

MUUUMS!

 

Halvnaknaa killar är ju helt okej !

 

Just nu håller jag på och tvättar jag har tvättat sen tre idag alltså sex timmar, det är lite sjukt hehe.

Jag har också städat mitt rum, tagit bort kläderna, skräpet och ska snart bädda om mig säng, funderar på att möblera om men just nu är jag för trött för det haha!

Imorgon är en väldigt lååååång dag körjar 8:10 och slutar 17:00. På lunchrasten ska jag och liv gymma. Mohahahah biff!

Nu ska jag lästa lite ur min engelska bok sedan ska jag gåå ner i tvättiiis och ta upp de sista, denna dag har varit en nyttig dag. JUSTE gjorde as god mat när jag kom hem de va kasler och massa annat gott. Kanske ska bli kok.. hmmm :D

 

PoK Emma

 


15/1

Love you Mammiiii!




Jag känner att jag är lite efter. Jag sa till mig själv " i helgen ska du läsa en tredjedel av din engelska bok" haha gjorde jag de.. nee. Vi ska ha seminarium om typ en vecka och då ska vi ha läst en tredjedel av boken. Jag har en väldigt lätt bok för jag suger på engelska.

Idag har jag jobbat hela dagen lång för övrigt i helgen har jag haft mammi mys och träffat amanda o isabelle !

Nu ska jag sätta på The Proposal! den verkar som helt okej film :) god natt my friends!

PoK Emma

DEN SKA BLI NY

Jag ska ändra bloggen det är bara de att jag är lat.

tru shit, tideledoo

 

såå snat så sant!

Idag har de bara blivit skolan och mys med mamma. Jag har en sån otrolig tränningsvärk i hela kroppen.. uscheee!


Sista dagen på veckan

Äntligen fredag!
Dax att lufsa till skolan hihu..

Go och glaa, de är så de ska va

Jag saknar när allt var bra. Man hade inga bekymmer, man skratta oftast, va pigg hela tiden, tyckte allt var roligt och det var ingen som hade ett krav på än.
Så där var det när jag var liten jag var inte så smart men jag kände aldrig att jag hade något tungt att bära inombords. Jag var också så jäkla livlig, ville vara ute varje dag jag kunde hitta på vad som helst. Idag är jag hemma.. går på stan.. pluggar.. och har kul när man får tid.
Det fanns inget som hette tid då. Jag fattade inte varför mamma sa att "klockan börja bli förmycket det är dax att gå"  hon sa det precis när jag hade som roligast. Tiden bara flög förbli utan att man viste vad det var, jag vill känna den känslan att inte göra något bara tar de som de kommer och gö massor av spontana saker/äventyr och inte alls kolla på klockan.
åhhhh skulle det inte vara skönt att vara så jäkla glad och att man är jätte pigg! Jag har alltid tyckt saker och ting är kul och jag skrattar väldigt lätt, men nu börjar jag känna en tråkighet inom mig hahah helt sjukt att man kan förändras så men aa det är konstigt. Det känns som typ jag är trött på allt jag orkar inte göra allt lika mycket och länge och jag tycker inte allt som jag tyckte förr var roligt.
Usch jobbbigt att bli äldre, vad är det till för? kommer ju ändå få rynkor och tråkig, är de inte bättre om vi var glada och piggaa? WIHOOO..? :)
Okej mitt fucking nyårslöft är..
1. träna
2. bli större (orka vara smal, behöver inte bli onyttig stor utan att jag får lite mer fett. Äsch ni fattar)
3. Bli duktig i skolan, eller mer ska sträva efter högre betyg
4. Ta hand om mig själv: aa träning då och så typ avkopplings metoder.
5. Leva livet innan jag blir gammal och gråå..

På bilden är det mina syskon, de är så sjukt busiga och några bilder på när jag var liten, min bror och pappa är men på någon/några. Jag var kanske inte världens sjönhet men glaa va ja :)

 




Idag: ööööhm.. Kom försent till historian imorse.. på em så hade jag möte med två utav kitas frisörer. Mötet gick väl hyfsat bra! Vi har jätte kort tid på oss det ska lixom vara inlämnat vid sportlovet om inte innan.. Tänk er också att de är mycket man ska hinna med, modeler, kläder, smink osv.. Idag var den lägsta dagen eller aa tisdagar och onsdagar är dem lägsta för mig.. Jag börjar 8:10 och jag slutar 17:00. Jag sluter fem varje dag förutom måndagar där slutar jag 14.20 tror jag det är väldigt tidigt för mig och jag tycker det är jätte skönt!
Efter skolan åkte jag hem tog en macka och satta mig i soffan, jag kommer inte ihåg hur men jag somnade i allafall och mamma väckte mig och sa att hon skulle ha köpt pizza om jag hade svarat. Blev rätt ledsen då asso..
Jag skulle igentligen ha gjort ett arbete som jag skulle redovisa imorgon. Men tyvärr så hände lite andra saker + jag är slarvig och lat. Så det blev inget med det. Dum flicka.. måste tänka på en av nyårslöfterna!! aja jag skolkar inte !! de är ju bra.
Men usch klockan är ju "mycket" dax att hoppa i säng . haha kul är ju redan de. aja men du ska jag sätta på ett O.C avsnitt och försöka få lite sömn.

PoK Emma

Jag ska bara kolla.. Har inte kunnat uppda...

Jag ska bara kolla.. Har inte kunnat uppdatera på mobilen så detta är en testniing


Va ärr det med mig...? Jag har mått illa i...

Va ärr det med mig...? Jag har mått illa i två nätternu och så sover jag på lektionen. Vet inte vad det är haha aja hoppas jag somnar snaaart..


KLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR!

 

FAN VA GOOOTT!

sax för lite chamange nuu måste ju fira hahahahaha, nee men nu är de bara ett arbete kvar den här veckan! framgång!

Btw, Ska ha ett stort frojekt med Kitas fisörer i typ fem veckor. Det är typ en tävling och man vinner något kommer inte ihåååg men de kommer bli awesooooome! Dock jäkligt stressigt..


Ergonomi..

Ergonomi..


Pearl harbor

Just nu kollar jag på tv11 på Pearl harbor med mamma, vet inte riktigt om den är bra men det sägs det. Är verkligen svin trött. Så efter filmen blir det säng dax!

 

PoK Emma




First day...

Inte förens just nu...
När jag börjar ta på mig kläder kl åtta som jag inser att skolan är tillbaka och att jag inte kommer få sova ut riktigt. Jag har inte vaknat såhär tidigt någon gång detta lovet. Men jag är ovanligt pigg asså. Jag känner att det är tungt att gå till skolan imorgon (tisdag) ska jag ha redovisning och de arbetet skulle vara inlämnat innan lovet så man har ju helt glömt bort vad man skrev på arbetet. Usch vi f¨r se hur det går med det.
Sedan har jag ett till arbete ... Ergonomi.. det går ju bra! gaaaah vill bara ligga i sängen och kolla på O.C avsnitt buhhuhuhu :(

Jag är typ den ända som börjar idag.. alla mina kompisar börjar imorgon, onsdag eller torsdag. Jag hoppas vi inte har så mycket läxooor jag kommer inte orka. pufft

Nä nu ska jag föna håret och ta på mig kläder och aa smink... osv. Hoppas ni  sover riktigt gott nu...

PoK Emma

Hur många fåglar ser du?

En av mina stora önskemål.. Flyga, gud va härligt det måste vara jag vill verkligen flyga. Någon gång i mitt liv ska jag hoppa ifrånb ett berg (högt berg) med sånna där vingar. Vet inte vad det heter men man kan styra själv. Även hur höjdrädd jag är ska jag göra de! kanske ett bra sätt att övervinnna sin rädsla... hmm?



Åhh idag va det underbart okej bortsätts från jobbet så hade jag och mamma hur kul som heöst på bion. Allt var toppen!! hihi nu dags för dejta kudden. BIG DAY... usch skolan. aja de blir väll najs. Dagen slutar med ett toppen avsnitt ac O.C :D god natt. Hoppas ni får en lika bra dejt som jag.. hehe kul.

PoK Emma

One day

okej jag måste sluta stressa upp mig jag får börja gå på yoga eller något eller skaffa personlig massage. Sedan får jag sluta vakna så sent jag vaknar vid tolv äär svin trött ligger och slappar mig sedan på kvällen är jag pigg ända tills på natten... Det Måste få ett stopp! nuuu... plugg och hjälpa mamma kommer inte gå så bra.. har ju ingen tid. Dumma Emma..

Igår var det jätte mysigt amanda kom till mig på kvällen och vi låg och kollade på två riktigt bra filmer, Dirty dancing Havana (som alltid är lika bra även fast man sett den hundratals gånger) sedan one day... åh den va så himla bra det var 2012 bästa film hittills! Ruskigt bra asssooooo!!!

 

 

PoK Emma


5.47

Jag kan inte sova bläääääääääääääääääääääääääää

Min blick dödar, så passa dig. asshole.



Jag ville bara säga tjabba tjenna hallå för jag har verkligen inga bilder. men om jag skulle haft en sån där iphone som alla har skulle jag varit uppdaterad mycket mer. Jag mår typ Toppen.. :) är bara så trött på alla jävla fega killar.. uschuschusch! nu menar jag inte blyga utan FEGA! uppdaterar nog snart igen haha.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu