God fu**ing JUL..

Nu är det Jul, snart kommer pappa så ska vi åka till balltorp. hoppas Jul blir hyffsad bra iaf!

Fuck you all, känns som väldens värsta jul.


Jag måste ha varit JÄVLIGT dum i år, tror inte jag kommer få något utav de jag har önskat mig. Jag har fått en gång det jag önska mig och det var en dator, jag fick min dator för att jag skulle ha stor användning av den till skolan. Jag är jätte glad för det det är jag. Okej kanske låter som en jättte bortskämd unge men det känns inte bra... Dagen innan julafton... det ska inte känna såhär, jag vill inte känna såhär det är speciellt detta året, mina kusiner ska komma i år jag älskar när dem är här! Men nä jag mår rent jävla PIIS DÅLIGT. Kanske föör min mamma klagar på mig vad jag än gör nuu i två fucking dagar har jag städat HEEEEELA huset förutom mammas rum och victors rum. Men ändå klagar hon på skit saker som ex att jag har glömt att stänga av tv när jag är två meter ifrån den. Jag orkar inte jävla klag hela tiden. Hur mycket jag är gör för alla.. eller aa dem jag gör saker för får jag inget tillbaka.. jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte jag orkar inte... Jag vill bort nuuu vill inte vara kvar här.. jag vill i allafall kunna känna mig värdefull nån gång..

Love

 

 


bitter fitta?

Du får fan lära dig att se andras perspektiv. Ta inte ut din ilska på mig bli fan inte sur på mig bara för jag vill ha det kul någon kväll. Asså kan du inte bara fatta och inse öppna dina ögon, allt jag har gjort för dig. Ändå blir du sur för små saker. Jag vet inte vart du vill komma med det... känns ju som du typ vill få mig att känna som en dålig person men i alla dem här åren har jag varje gång tänkt i flera dagar "vad har jag gjort för fel den här gången" jag frågar andra och försöker lista ut båda stora o små saker. Jo visst hittar jag alltid något men dem är inte stora asså verkligen inte. Ibland kan de vara att jag inte orkar göra vissa saker och kanske "dissar" det måste man ändå förstå att alla inte orkar göra saker. Du har ju "bangat flera gånger, föör mig är det en självklarhet att man kanske vill va hemma och ta det lungt eller va de nu är. Ingen vet hur jag tänker eller känner alla jävla tjänster jag gör asså när jag tänker efter så blir jag typ asså arg på mig själv att jag har orkat med det? alltid är det att jag får komma hem sista bara för att andra frågar ifall jag kan "följa dem till dörren" (där tog jag i men nästan asså....) låter sjukt i mitt huvud. Förut har jag aldrig tänkt på det på detta sättet men då gjorde jag så jävla mycket och verkligen trodde och väntade på att jag skulle fåå något snällt tillbaka så jag kunde bli glad över. Men nu har det blivit förmycket så oftast vill jag bara vara hemma och inte göra något. Det har typ alltid varit såhär med olika människor ända sedan jag kunde gå och prata har de variit såhär. Lågstadiet.. mellanstadiet.. högstadiet och nu när jag är 17 år.. asså helt seriöst.. åh så jäkla hemskt iaf för mig när jag tänker tillbaka från början när jag var riktigt liten kommer ihåg hur många som störde sig på mig ex. mina fräknar dem sa väldigt "elaka" saker som går väldigt djupt iaf när man va liten, och va oftast väldigt ledsen och blyg och jag försökte alltid undvika och ta andra vägar för att jag va rätt att dem skulle säga något. Men ändå även fast dem gjorde mig ledsen så gjorde jag saker åt dem. Vet inte riktigt om det är fel på mig eller om det är fel på andra. För mig är de jobbigt vet inte ifall någon kan se de men så är de. De bara är så. Förlåt alla som läser eller aa bloggen då kände bara skriva ut mig. Hjärnan är redo för läggdax. hejrååååååå
(stavfel punkte och annat skit bryr jag mig inte om ni behöver inte läsa)


sådan mor sådan dotter..?

Har precis duschat klart och så skulle jag ta en fint kort på mig när jag va nyduschad och fräsh men då vill mamma vara med på bild och de blev ungefär sånna här bilder haha.. vi är så söta.


Mörkt

Det är mörkt ute och jag sitte i soffan invirade i min gosiga filt jag har det för mysigt för att gå ut där.. dumt som jag är hoppar jag första lektionen.. jaja nu ska jag böra ta på mig och sånt där onördigt.

Hittade fina bilder på mig och mormor på mammas jobbdator hehe (a)


Regn


När det regnar blir man alltid så himla deppig. Nu sitter jag på mammas jobb och lyssnar på några Birdy låtar en fin låt är ju Skinny love.. Gud va jag ryser. Den är så fin! :)
Jag har fått sånna konstig "tankar" nu förtiden eller det är mer känslor som jag känner av. Jag blir lätt ledsen och blir berörd för minsta lilla grej. Usch de jag känner av nu skulle jag göra vad som helst för att inte känna eller hända. Jag vill inte att någon ska bort, de är redan några som har och är borta. Jag vill inte att fler ska försvinna.

Känns inte som att det kan vara bra för när jag är på väg att känna lycka, kanske för bara en morgon eller en kväll. Så...´alltid dagen efter eller bara några timmar efter är lyckan för långt ifrån för att jag ska finna den. Igen.

PoK Emma


Gosiigt!

Hahahah ååå herre, jag är inte friisk.

j



hahahha nuu har jag flätat hela håret har inget blod i armarna! kollar på en film ssåm är okej men han som spelar huvudrollen är grymt snyyyyyyygg! filmen heter typ Win a date with Tad Hami... haha :)
Nu ska jag tvätta bort sminket och borsta ur flätorna hehe!

PoK Emma

TAAAACOOOOOOS <3


Jag får damp på mig själv. Tycket jag är rätt söt asså..


Jag kan inte ge allt och inte få något tillbaka.

Jag gillar att göra andra glada och jag gör gärna saker för andra men om man har gjort mängder av saker för någon och inte fått så mycket tillbaka är det inte så kul längre. Ibland känns det som det ända tacket du kan ge är att klaga på mig och frysa ut mig. Du bryr dig inte om jag mår dåligt eller något för du har faktiskt inte lyssnat jag lyssnar enast på dig, om dina problem och bekymmer. Om jag får chansen att säga något om mig kommer vi ändå in på dig. Jag gillar inte att prata om mig själv men ibland är det jobbigt att bara lyssna på dig hela tiden när man själv kan må dåligt.
Ibland kan det kännas att du är svartsjuk för något. För du beter dig konstigt mot mig.

2 december, dumma Emma

Jäklar vad jag har varit orolig och nervös, för vad..? ingenting? du var ju inte ens där. I flera dagar har jag kännt att jag aldrig skulle vilja se dig men när jag var där var det som att jag väntade. Jag var i min lilla värld som vanligt. Ville nog trotts allt se dig. Fastän jag var så inställd på att jag inte ville det! åhh jobbigt. Jag vill att allt ska vara bra åtminstånde okej, nu hör jag inte ett ljud från dig. Det är ju ett stort jävla tecken på att han inte vill höra något från dig och att han helt enkelt inte vill ta kontakt!! va är det du inte kan fatta din jävla blondina kinderägg. Emma bestäm dig!

Okej för övrigt så har jag fått flera som har gjort mig glada, har jobbat på min mammas jobb har jag så otroligt kul! sedan när man sitter helt själv i ett rum (när mina "kollegor" skule på möte) då kommer en buggarbetare in och hänger sig på dörrkanten och tror att han inte stör MIIIIG!!!?!?!??! nää skoja, men han det var bara så fult.. hahah

SAKNAR.



Asså jag saknar verkligen Italien det var höjdpunkten på hela detta året! Jag saknar känslan att gå på Armas stränder och känna sanden mellan tårna, vattnet gliter runt bennen och känslan när man har precis toppat sig och kommer upp och vattnet rinner ner ifrån kroppen och alla Italianos dregla.. haha skoja men dem är rätt övana med en blondin på stränderna. Jag var ju inte i någon turist stad och det tycker jag va så himla härligt för då såg man verkligen hur dem hade det och sånt, ska nog lägga in lite bilder ifrån Italiieen!! så kan ni få se (dock hade jag en dålig kamera med mig, och den bilden över är tagen med en Iphone) :D


PoK Emma


Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu